without ALLAH i'm nothing
Welcome to my blog.You want to Follow or go back Home.
SAYA WIRAWATI !
01 June 2013 @ 7:57 AM | 0 Comment [s]

assalamualaikum readers ! nak habaq mai ni , kita baru balik dari kem plkn terkok sg siput , perak . pernah dgr tak nama kem tu ? tak pernah ? mmg tak menghairan kan . dulu aku pun langsung tak pernah tau pun kewujudan tempat tu :D biasalahkan nak dapat sijil plkn ni bukan senang , nak kena stay sana 3 bulan baru la dpt sijil . tapi aku stay sana 2 bulan je . sebab ? dapat PELEPASAN AWAL . alhamdulillah , dapat pelepasan awal pun sebab nak sambung study dekat politeknik sultan mizan zainal abidin . kalau dah cukup 2 bulan dekat plkn dah dpt sijil .

masa check result plkn dulu , aku dah la dekat kedai mamak nak breakfast . menjerit aku disitu . tak rela wehh ! menangis nangis tak dapat terima realiti . tapi akhirnya kena pergi jugak la kan . masa first day dekat sana sumpah tak dapat terima keadaan dkt sana . keliling hutan . seminggu aku menangis . masa solat lagi laa . keja aku menangis je sampai orang ingat aku menangis sbb khusyuk solat . hehehe :)

lepas dah 2 minggu , baru la aku rapat dgn budak dorm . amik kau dah dua minggu baru nak rapat sbb aku ni mmg tak peramah . tapi kalau korg dah kenal aku susah nak lepaskan aku tau *ini gurauan* . plkn banyak mengubah aku . aku dah tak malu lg mcm dulu . aku dah bersyair , dah jadi siti nurhaliza , dah berlakon . mcm mcm aku dah buat . terima kasih kpd kelas character building and kenegaraan . berguna sangat ilmu yg ckgu bg tu :)

tapi satu je aku tak sempat nak buat dekat sana and tunaikan janji dkt siti . nak buat persembahan nyanyian for birthday party pelatih may dan june . nak buat mcm mana , dah kena balik awal :') mesti dorg rindu nak dgr aku menyanyi dlm dorm *k , ini tak pasti *

nanti kalau aku rajin , akanku update pasal aktiviti dekat sana . ulang suara KALAU RAJIN yee :)

                           


Older Post
Vas Happenin '


Hello There. Welcome to my blog. Be nice here and leave your comment on my Wasiat box .
facebook twitter

Entry Profile



Wasiat
.

Round of applause
Template by : Nur | Izzati
Background : Faqihah